18 februari 2011

O'HOJ, ALLT ÄR UPP OCH NER!

UPP:
Mina finafinafina vänner; Emma, Denise, Caroline, Liam, Uggi, med flera som bara den! Ni förgyller inte bara min vardag med era skratt, leenden, prat, peppande och er värme utan även hela mitt liv. Ni är det grymmaste jag lyckats haffa åt mig här på jorden och jag skulle inte byta ut er mot allt guld i världen! Ni fyller alla en särskild funktion i mitt hjärta. I heart you.
Mitt jobb; Att få spendera dagarna med unga tonåringar kan vara väldigt krävande men ack så kul! Det är sällan jag inte ser fram emot arbetsdagen och mina elever på morgonen när jag vaknar.
Att se fram emot saker; Alla studentskivor då man får klä ut sig galet, dansa rumpan av sig och hänga med skönt folk, hur kul?! Lanzarote med Denise.. Värme, fint sällskap, bränna, god mat, utflykter, you name it! Peace and Love i sommar, bästa veckan på året med typ den bästa musiken i världen helt enkelt. Helgen som kommer med födelsedagsfirande av Carro och middag och livetrav på Solvalla med jobbet.
Mina matlagningsskills; Tro det eller ej, men från att inte ens ha kunnat värma soppa på burk (jag vet, riktigt jävla kasst) till att fixa ihop en så sjukt god ärtpasta med ört-och citronmarinerad fetaost till. I'm growing...
Våren; Komsi komsi fina årstid, jag står här med armarna öppna! Tänk er när solen kommer fram, när fåglarna börjar kvittra, när snön smälter och vattnet porlar längst trottoarkanterna och man kan byta ut kängorna till converse igen. Fett!
Musik; Lite som syre eller pussar - totalt nödvändigt för att överleva. Just nu dör jag av glädje till artister och band som Artic Monkeys, Frantic Sunday Adele, Those Dancing Days, Biffy Clyro, Kid Cudi och såklart älskade The Kooks.

NER:
Ostruktur; Jag skulle städa mitt rum så fort det blev lite stökigt tänkte jag, nu ligger hela min garderob på alla möjliga ytor i mitt rum och har gjort det ett tag... Jag skulle även börja hårdträna på riktigt men det är snart två veckor sedan jag sprang och istället har jag fått i mig omåttligt mycket choklad och socker. Som grädde på moset är jag även uppe alldeles för sent om nätterna och sover alldeles för länge när jag är ledig.
Min ekonomi; Jag skulle bara tanka lite, bara hyra lite filmer, bara köpa lite tidningar/kläder/smink/godis/blommor/utlandsresor och gud vet vad. För första gången på tre år har jag ett tresiffrigt belopp på kontot. Jag vet att ni som ofta inte har nåt alls säkert blir förnärmade nu över att jag "bara" har tresiffrigt men det är inte alls mycket för mig, och jag är inte typen som väntar på studiebidraget, tar slut på det direkt och sen väntar på nästa så screw you, detta är en personlig kris för mig och jag har all rätt att gnälla!
Allmänt krångel; Att inte kunna träffa vem man vill när man vill, att min orkidé dör hela tiden, att inredningen i The Sims 3 ser ut att komma från nåt fult Amerikanskt varuhus, att en doft kan ett hjärta att värka, att the grudge-tjejen ligger under min säng och väntar på att hugga tag i mina fötter när jag ska upp ur sängen mitt i natten.

Fler plus än minus iallafall, tummen upp för det också då!

1 kommentar:

Emma sa...

Älskar dig! <3