8 januari 2011

Bus bakom ladugården.

Två bilder från i somras, vid farmor och farfar. Då jag hade kortare hår och försökte hitta mig själv, nån annan och en idé om en framtid inom något yrke. Nu är jullovet snart slut, mitt hår är längre igen, jag har hittat mig själv och andra på flera sätt och jag ska jobba kvar på skolan i vår och till hösten börjar jag troligtvis studera i Uppsala. På nåt sätt ska nog detta fungera ska vi se, på nåt sätt knallar nog fötterna på liksom.
På tal om att röra sig, satan i gatan vad jag vill resa! Är så himla sugen på massa platser, både storstäder och kuster i varma länder. Har ni något resemål som man bara måste besöka innan man dör kan ni väl bara skriva en liten kommentar!
Nu är det sent och jag ska upp och jobba i affären imorgon så nighty y'all!

Update: "Existenz" är ju bara en vidrig sida som borde läggas ner på en gång. Hur kan det vara lagligt och moraliskt rätt att lägga upp bilder på folk som skadas allvarligt eller till och med blir dödade/mördade? Jag blir så sjukt upprörd..! Tänk om jag dödades brutalt, jag skulle aldrig i livet (höhö.. okej, no time for jokes) vilja att det filmades och lades upp på internet som ren underhållning? Det är så jävla inte okej någonstans. Karma's gonna get you ugly bitches.

4 kommentarer:

Arnold sa...

existenz är en .. jah.. väldigt fin sida..

p.s. du är väldigt söt.

jennifer. sa...

Tror du misstar ordet fint för nåt annat nu ;)
Aw, tack raraste :)

Peter Madison sa...

New York, alltid New York! :)

jennifer. sa...

Det är ett av mina drömresemål! Så småningom absolut! :)