5 september 2007

Doing what we do, Screwing who we screw!

Jodå, tackar som frågar, Det går faktiskt bättre och bättre dag för dag.
Esteterna är fortfarande väldigt.. estetiska av sig, men vad sjuttsingen! (:

Iallafall så har några i min klass bildat en liten bakförening (för bakverk) och när alla lektioner var slut för dagen dukade lilla föreningen upp ett bord med massvis med mumsigheter, bla. mina favoriter Havrebollarna! Dom såg så otroligt smarriga ut, men medlemmarna var fast beslutna om att bara medlemmar skulle få ta det av godsakerna, så jag fick otillfredsställd vanka min väg därifrån.

Jag gick en stund på stan för att kika lite på skor men fick även då gå tomhänt därifrån. På väg till bussen har jag alltid stannat vid Donken och köpt mig en McFlurry Daim för en tia. Det blir alltså 50 kronor i veckan, och 200 kronor i månaden. På Glass! Illa tyckte jag, då plånboken snabbt blir smalare och jag tvärtom. Därför slutade jag med mina fasoner efter 2 veckor. Men med min klass bakföreningshavrebollar i bakhuvudet precis i samma tillfälle som jag råkade slinka förbi ett Kafé var det svårt att hålla sig från en godbit. Jag såg en chokladboll som nästan var lika tjusig som havrebollarna i skolan och tog därför upp min börs. Sjutton riksdaler! Jösses! Den var liten, mörkbrun, hade dåligt med cocos, smakade för mycket kaffe och blev serverad av en kall typ. Aldrig mer.

På gympan skulle vi jogga konstant minst 2 km, men jag tog tre! Haha, kalla det att skryta för en piss i missisippi om ni vill, men det är inte alls illa pinkat för en soffpotatis för mig! Så jag har all rätt i världen att vara lite stolt (:

På fredag ska alla estet-teatermänniskor (1:or, 2:or och 3:or alltså) till Reginatatern och se en pjäs. Otroligt kul! :D Om inte för pjäsen i sig, så för två bara pyttelite speciellt intressanta människor. Japp, looking foward to it.

BajsJossan och PruttSara ska in till Grönan och se MålbrottsHåkan också.. Jag är inte avundsjuk?

I måndags fick jag träffa denna filur. Och blev jag glad när hon kom indräpandes dyngsur och gav mig världens kram? (:
-


I wake up to the sound of dogs and my make-up don't care for stranded love, and I break out, I reveal myself for a new life and to be high on love again!

KAA-KAAAH! <3

3 kommentarer:

Bea sa...

Jag håller med dig om att det blir roligare att skriva när man märker att folk orkar läsa ens mästervärk. Jag förstår dig angående bakverken. Jag har då dock gjort mig vanan att köpa en cafe latte då och då, inte bra alls. Vi må ses, som du säger. Men tills dess får jag låsas att du har pratat med mig medan jag läser dih väldigt intressangta blogg. :) Våga inte lägga ner den!!! KRAMAR PÅ DIG!!! :D

Josefin sa...

Hej Purki<3

Jag hade verkligen velat ha haft med dig på världensbästa konsert!
Hoppas vi ses snart. Älskar dig mestast bästis-bollen!

Sara Louise. sa...

Suck. Jag vill också träffa Natalie. :/ Du och jag kommer ha en grymt bra helg nästa vecka i alla fall. WIIH! <3.