21 september 2007

It's true, life will smile for you! (:

Efter 10 dagars non-fungerande datorer at all hemma så fungerar min systers och min dator äntligen på något bra litet vis.
Jag har förlorat min lajvoskuld, vilket var mycket trevligt! Jag orkar inte riktigt berätta allt in i minsta detalj, men jag måste få lägga in en bild på något .. fint? och självklart citera Fors. Så jävla klockren kommentar;

A som i Apa, B som i Banan och R som i emo.
- du blev min idol för ett tag (:Och bilden jag lovade. Njut så gott det går.
här var vi dock off som det kallas.

Wow, jag vet! Ni får gissa vilka det är! Hulda får inte vara med, för hon vet.

Det räknas även som fusk att själv vara deltagande eller att fråga Hulda.


Just det. Vi har köpt Nintendo Wii också.

Det är kul och ganska beroendeframkallande, men ( tro det eller ej ) man kan faktisk få träningsverk i armarna. Det fick jag efter en hel kväll med låtsastennis framför tv:n. Först fattade jag inte vad träningsverken kom ifrån eftersom jag inte idrottat, utan bara glidit runt och lirat lite tvspel. Men är huvudet dumt får kroppen lida.

Haha, dessutom blev jag knockad av min syrra och hennes dosa när vi spelade bajsboll, så nu har jag tuppat av för en kort sekund för första gången i mitt liv också.

På fredag får vi finbesök från Timrå. Du är saknad <3

På lördag ska jag till min mor. Hon fyller år på måndag men jag åker på söndag. det ska tydligen bakas tårta och sånt.Nej, nu får det famimej vara nog!

Liebe, deine deffe.

5 kommentarer:

Henning sa...

Är det inte min ärade kusin längst till höger? Och nån av dom andra MÅSTE vara Luddet?

Sara Louise. sa...

Haha...Det var en fin dag det där. Vi måste spela Wii någon dag ;P Älskar dig som bara den busskompis. <3<3 Glöm inte att du ska sova hos mig någon dag.

Bea sa...

Det var på tiden att du uppdaterade. Körden en liten grej där, att så länge du inte uppdatera så uppdaterar inte jag heller. Men nu måste jag alltså skriva en rad. Kul att höra ifrån dig, knäppis. Många kramar! <3 /Din tekanna...

Josefin sa...

Najs. (:

Puss på sidg saknade älskade bästisbollen. <3

Inte en man utan ett moln i randiga kalsonger sa...

När jag inte blir citerad så brukar jag ligga på golvet och andas.