20 januari 2013

Lägesrapport a.k.a Ordbajs

Ett helt års studier på universitetet är avklarade. Ett år fyllt med massor av nya upplevelser och nya människor som jag är så otroligt glad över att ha fått lära känna. En fjärdedel av min utbildning är alltså avklarad och nu hoppas jag att de tre återstående åren går precis lagom fort så de inte känns för långa men så jag hinner njuta av dem också. Det känns fortfarande rätt, och det är ju himla skönt. Känns det inte rätt i magen brukar det bli knepigt.
   Erika, min fina vapendragare under detta år, har tyvärr lämnat Uppsala och flyttat hem till Sundsvall igen, som jag kommer sakna henne! Tusen tack för alla sjuka stunder, vad fantastiskt att man kan hitta nån som är lika skruvad som en själv och som allt klickar med - all kärlek till dig! Det är ju dock en himla tur att det är så lätt att ta tåget upp/ner för att hälsa på varandra och att jag har såna fantastiska klasskompisar kvar i klassen som jag får äran att hänga med i tre år till.
   Och till smällkaramellen; Imorgon skriver jag på kontrakt för en egen lya i Uppsala, så från och med februari kommer jag vara Uppsalabo! Känns huuur kul och rätt som helst, lägenheten hade inte kunnat falla mig i smaken bättre och kunde inte legat i en bättre stadsdel (flera av tjejerna i klassen bor bara ett par gator bort). Ser fram emot februari så mycket nu!
    Till sist, puss och tusen tack till alla grymma människor som förstår sig på mig och finns här för mig,
även om jag kanske inte alltid lyckas visa det (särskilt inte på senaste tiden när det farit så mycket tankar i huvudet) så är jag sjukt tacksam för det och tar inte nån eller nåt för givet. Ni är guld värda.

Ha det fint och som Ellen DeGeneres alltid avslutar med; Be kind to one another!

Inga kommentarer: