6 april 2012

Summer Paradise (I'll be there in a heartbeat)


Att inte längta tillbaka till detta vore nästan att begå ett brott. Bilden är från en smällfin semesterort på Australiens västkust som heter Coral Bay. Dagen då detta foto togs åkte vi båt, snorklade, spanade in havssköldpaddor & andra varelser och bara hade en välförtjänt semester med skönt sällskap.
Men hörni seriöst, titta på färgen på vattnet, hur fint är det inte?! Åker ni till Australien som de flesta svennar tycker jag ni ska spana in västra sidan också, och inte bara den överhypade guldkusten (har inte varit där så jag borde kanske inte säga nåt, men WA är sannerligen något extra, the real deal liksom).
Nu väntar helgen med påskfirande, jobb och förhoppningsvis årets första grillkväll om vädret tillåter, annars blir det "bara" en avskedsfest under tak. Min käraste Denise ska under x antal månader bosätta sig och jobba på Island (coolt i dubbel bemärkelse) så det blir sista gången jag ser henne på obestämd tid. Inte okej med goodbyes alls men det låter som ett himla äventyr så jag är såklart superglad för hennes skull!
Detta blev ett lite rikare inlägg än de senaste, kan bero på att pluggandet/de lamslagna ångesttimmarna på sängen tar rätt stor tid. Annars flyter allt på, hoppas ni får fint där ute!

2 kommentarer:

Anonym sa...

you are hot. do you want sex? with me?

Peter Madison sa...

Vackert! Utanför fönstret till min studio snöar det. Jag vill bada. Nu.