11 december 2009

SUMMARY

Okej, nästan fyra månaders uppehåll.
Den här hösten har gått så ofantligt fort så jag knappt hunnit med att blinka, än mindre blogga. Jag tänkte jag skulle ta månaderna lite kort här;

SEPTEMBER:
Skolan satte fart, jag var på hundra- sjuttio- och tjugofemårskalas, en pojke med brun lugg och blåa ögon tog min tid och mitt hjärta och jag liksom glömde allt runtomkring.


OKTOBER:
Denna månad fylldes med mycket dans och festligheter, jag var på företagsmiddag med dans, åkte båt och gick ut med mina fina vänner. Bowling, goda middagar och försenade skolarbeten på grund av ansvarslös förälskelse var mycket vanliga fenomen under dessa 31 dagar. I slutet av månaden for jag och åtta släktingar till Gran Canaria för att fira min mosters 50årsdag.NOVEMBER:
Spenderade Halloween på ett femstjärnigt afrikanskt hotell med tokfin arkitektur, hade min första körlektion på en körskola och for till Norrland med min vän Josefin. Där bodde vi hos vår vän Anton i Timrå som flyttat från vår hemstad för att gå på ett skidgymnasium. Timrå var sannerligen intressant, det blev lite hemmafester och volvorace förbi korvkiosken där det hängde tunga typer. Vi gjorde också Sundsvall, som förövrigt var en mycket fin stad!DECEMBER:
Tobias och jag firade tre månader genom att träffa vänner och dansa i timmar. Högkolemässa med skolan och många tankar om studenten och framtiden, lite stressat sådär. Har försökt tagit igen skolarbetet som har försummats och klurat lite på julklappar. Julstämningen har infunnit sig med hjälp av klassisk julmusik. Har varit på 20årskalas och ska på julmarknad. Farfar har blivit bättre på att smsa och jag får ständigt korta, söta, felstavade meddelanden från honom.Så. Nu vet ni. Kan ge ett litet löfte om att förbättra mig. So Long tills dess!

3 kommentarer:

josefine sa...

fina du! tack för dina ord. vad härligt att du tycker så! hoppas att du har en härlig onsdag. kanske med lite snö? en massa ord som betyder, människor som berör. sådana saker. mys i massor. blinkande discoljus i alla tak. <3

Matilda sa...

Hej =)
Jag tänkte kolla om jag kan få skicka lite frågor som handlar om förebilder/idoler, som du kanske skulle vilja svara på utifrån främst Norrsveden?
Hittade din mail via kommentar på hans blogg.
Frågorna är till en uppsats ang. just förebilder/idoler och fans.
Du får självklart vara anonym!
Maila om du vill vara med :) m.wibeck@hotmail.com
Mvh,
Matilda

Bea sa...

Hej du! Du verkar ha det rätt så bra. Jag vill skriva nåt men vet inte riktigt vad, jag blir bara så nostalgisk och börjar nästan gråta när jag tänker på hur mycket vi, eller om det bara är jag, som har glidit ifrån. Att se varandra på bussen någongång då och då är ganska långt ifrån varje dag för cirka tre år sedan. Du har ju lyckats så bra, det har ni säkert allihopa och jag bara står och stampar på samma ställe... Känns det som.
Jag mår bra och sådär, men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte saknar det vi hade då. Om du vill så får du gärna höra av dig vid nått tillfälle. Skicka ett mail vet jag. Att kommentera min blogg lönar sig inte, den har jag nämligen inte tid med.
Kram Bea