12 augusti 2009

Här lever drömmen om det största som en bubblande vulkan.

Vaknade tidigt. Hade drömt en massa. Om skolan och ett svunnet sommarlov. Kan inte hjälpa att få lite sensommarångest såhär en vecka innan skolstart. Jag har massa saker som jag vill hinna med, men de flesta går turligt nog att utföra på helger och under andra årstider också. Det som svider mest är att inte ha ljumma, ljusa nätter. Åhå. Igår kväll fick jag t ex tända min fönsterlampa kvart över nio. Usch.

Iallafall fick jag två saker med posten idag. Ett brev från Folksam där det stod att jag var välkommen att åka till Siba eller OnOff för att hämta ut en ny kamera med tillbehör (tack gode G för försäkringar), och ett paket med klisterlappen Moodie på. Det var Norrsvedens cd från en moodietävling jag var med i för ett tag sedan. Livet är gott idag.

Och hej och vad vi stapplar oss fram, bloggen och jag. Detta är nämligen inlägg nummer etthundra. Kalas!

3 kommentarer:

emilia sa...

Vilken toppendag! :)
men vadå, efter regn kommer solsken.
:D<3

emma sa...

sv: haha ja jag var faktiskt i sthlm i måndags :D haha va kul att du såg mig, såg nog inte dig dock :/ men jag förstår, har sett någon annan vars blogg jag läser. samtidigt som det känns som man är bekant med den, känner man den knappt ^^

jag kommer också sakna ljumna sommarnätter. och det är så mycket mer jag också vill hinna med. men, hösten är rätt mysig ändå :)

Josefin sa...

Hej Purki my love, :) Hoppas allt är fint med dig. Jag har sovit 15 timmar på tre dygn, inte okej. Haha. Nu är jag i Motala, glöm inte att du ska ringa mig! ;) You know why.
Pusspusspuss din Kurki